Hazır milföyleri 4'e bölüp,180 derecelik fırında fotoğraftaki şekli alana kadar pişirin.
Sonra biraz muzlu puding, biraz muz..
Canınız şımarmak isterse belki bir iki kaşık şanti..
Belki de çileek..
Gerisini zaten fotoğraflar anlatır..
Yapımı çok kolay, yemesi çok güzel..
pratik, leziz ve keyif verir cinsten! çok severim - gördüğüme de bayıldım!!!!
YanıtlaSilöff ama milföy çok kalorili bişey,çok yagdan yapılıo bi de puding falan beni bozar,şişko olurum valla:))
YanıtlaSilsütlüme sarelleme karışma; aynen öylee:)
YanıtlaSiluyduruk prenses, adı üstünde kaçamak, yılda belki bir kere:))
Nefis görünüyor:)..
YanıtlaSilBir de şöyle denenmeli; araya pastacı kreması, üzerine de bol çikolatalı sos..Profiterol gibi olur:))..
Ellerinize sağlık..
Sevgilerimle;).
aslı
aslı işte o zaman yeme de yanında yat olabilir:) krem patisserieyle yapmıştık o da enfes olmuştu zaten, çikolata sosuyla da denenmeli:))
YanıtlaSil