18 Ocak 2011 Salı

kaçamak...

milföy
Hazır milföyleri 4'e bölüp,180 derecelik fırında fotoğraftaki şekli alana kadar pişirin.
milföy
Sonra biraz muzlu puding, biraz muz..
Canınız şımarmak isterse belki bir iki kaşık şanti..
Belki de çileek..
milföycük
Gerisini zaten fotoğraflar anlatır..
empty
Yapımı çok kolay, yemesi çok güzel..

5 yorum:

  1. pratik, leziz ve keyif verir cinsten! çok severim - gördüğüme de bayıldım!!!!

    YanıtlaSil
  2. öff ama milföy çok kalorili bişey,çok yagdan yapılıo bi de puding falan beni bozar,şişko olurum valla:))

    YanıtlaSil
  3. sütlüme sarelleme karışma; aynen öylee:)
    uyduruk prenses, adı üstünde kaçamak, yılda belki bir kere:))

    YanıtlaSil
  4. Nefis görünüyor:)..
    Bir de şöyle denenmeli; araya pastacı kreması, üzerine de bol çikolatalı sos..Profiterol gibi olur:))..
    Ellerinize sağlık..
    Sevgilerimle;).
    aslı

    YanıtlaSil
  5. aslı işte o zaman yeme de yanında yat olabilir:) krem patisserieyle yapmıştık o da enfes olmuştu zaten, çikolata sosuyla da denenmeli:))

    YanıtlaSil